Apartmány Croatia

Destinácia: Chorvátsko, Severná Dalmácia, Sveti Filip i Jakov
Kód zájazdu: 1056110
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Apartmány Croatia

jóga TV domáce zviera nákupná pasáž aqua aerobic, gym bicykle potápačské centrum, lekcie potápania volejbal tenis parkovisko detské ihrisko detské animácie miniklub vodné športy na pláži plážový servis štrková pláž piesočnatá pláž trezor animačný program internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 500 m
Vzdialenosť od pláže: 50 m

Dovolenkový komplex pozostáva z 3-poschodového hotela a radových 2-poschodových apartmánov v tichom prostredí 500 m od centra mestečka Sv. Filip i Jakov a 3 km severne od Biogradu na Moru. Pláž je štrková, vzdialená 50 - 150 m, možnosť prenájmu ležadiel a slnečníkov. V letovisku sa nachádza viac ako kilometer dlhá piesočná pláž Iza Banja s pozvoľným vstupom do mora, preto je vhodná najmä pre rodiny s malými deťmi. Pláž je rozdelená širokými betónovými mólami a v niektorých častiach ju lemuje borovicový porast, takže ponúka aj príjemný tieň. Na pláži sú k dispozícii aj sprchy a kabínky na prezlečenie. Táto pláž bola ocenená"Modrou vlajkou" - symbolom čistoty.

VYBAVENIE:
recepcia so zmenárňou, reštaurácia, bar,  aperitív bar, Wi-Fi v celom objekte zdarma,  plážová reštaurácia s terasou, supermarket, parkovanie pred apartmánmi.

UBYTOVANIE:
Apartmány majú klimatizáciu, kuchynský kút, kúpeľňu, telefón, TV-SAT, trezor, Wi-Fi zdarma, balkón alebo terasu

B3 27,5 m2 – pre 3 osoby, na prízemí alebo na prvom poschodí – spálňa s manželskou posteľou, obývacia izba s kuchyňou, rozkladacou pohovkou pre jednu osobu, terasa.

C4 39 m2 – pre 4 osoby, na prízemí, 1. alebo 2. poschodí – spálňa s manželskou posteľou, obývacia izba s kuchyňou a rozkladacou pohovkou pre 2 osoby, loggia.

D5 35,5 m2 – pre 5 osôb, na prízemí alebo na 1. poschodí – spálňa s manželskou posteľou, spálňa s 2 lôžkami, obývacia izba s kuchyňou a rozkladacou pohovkou pre 5. osobu, balkón 

E6 – pre 6 osôb – jednopodlažné 47 m2, dve 2-lôžkové spálne, obývacia izba s kuchyňou a 2 lôžkami, balkón, dvojpodlažné 70 m2 – 1. podlažie obývacia izba s kuchyňou a rozkladacím gaučom pre dve osoby, balkón, 2. podlažie dve 2-lôžkové spálne, kúpeľňa, 2x WC, terasa.

STRAVOVANIE:
v apartmánoch individuálne, možnosť polpenzie v hoteli.

ŠPORT A ZÁBAVA:
tenisové kurty zdarma (za príplatok rakety a loptičky), detské ihrisko, plážový volejbal, vodné športy, plachtenie, škola potápania, požičiavanie bicyklov, animácie od 6.6. do 27.8. pre dospelých aj deti, na pláži joga, aquaaerobic, miniclub pre deti 4- 12 r., mini disco.

Generované systémom ProfiTour