Škola v prírode Duchonka - Fortunato

Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1060744
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Detské zájazdy, tábory
Školský zájazd

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

animačný program
Úvod:
Penzión Fortunato na Duchonke je zaujímavé miesto pre kvalitnú školu v prírode! Je ideálny predovšetkým pre deti 1.stupňa ZŠ, ale aj deti MŠ. Budete spokojní s útulným interiérom a aj príjemným exteriérom nášho penziónu. 

Strava:
5x denne + pitný režim

Doprava:
Do školy v prírode a z nej späť domov Vás spoľahlivo odvezieme modernými autobusmi. S cenou, kvalitou dopravy a prístupom pána šoféra budete spokojní. Vyžiadajte si od nás kalkuláciu!

CK odporúča:

Animačný program: 
Neváhajte nad animačným programom s CK Slniečko! Využite možnosť zabezpečiť si ho už od 40€/žiak a Vaša ŠvP hneď dosiahne iný level ... ! Starostlivosť o Vaše deti od 14:00 do 21:00 preberajú naši animátori s každoročne novými zaujímavými aktivitami a kompletným materiálom potrebným na ich realizáciu. Do našich animátorov sa zamilujete :-)
  

Slniečko plus: 
Našou špecialitou je obľúbený bonusový balíček Slniečko plus. Za príplatok len 13€/žiak získate odmenu 100€ na 10 platiacich detí a atraktívny autobusový výlet do Bojnej vrátane vstupu do archeologického múzea Veľkej Moravy a na hradisko. V prípade objednania služby Slniečko+ pri počte nižšom ako 40 platiacich detí, objednávateľ doplatí za výlet paušálnu sumu 5€/chýbajúce dieťa do počtu 40.


Poistenie:
 
Pre Váš maximálny komfort a pokoj v ŠvP Vám zabezpečíme komplexné cestovné poistenie ECP (poistenie storna, úrazové poistenie, poistenie prerušenia cesty, poistenie zodpovednosti za škodu) za cenu 3€/žiak/pobyt.


Zdravotník:
 
Nemáte vlastného zdravotníka do ŠvP? No problem :-) My Vám ho zabezpečíme vrátane lekárničky za 390€ na celý pobyt.


1 deň naviac:

Príplatok 25€/dieťa 


V cene švp:
Každá ŠvP s CK Slniečko má už v základnej cene zahrnuté ubytovanie, stravu 5x denne, pitný režim, 1 dospelého zdarma na 10 detí, darček pre každého účastníka ŠvP a DPH.

Zľavy:

Zľava za skorý nákup:
Neváhajte s rezerváciou ŠvP! Nepremeškáte šancu získať Váš ideálny termín a miesto ŠvP. A k tomu získate automaticky Zľavu za skorý nákup vo výške 20€/žiak. POZOR! Platí pre rezervácie jarných ŠvP do termínu 15.12.2021.


Zľava za vernosť:
Ak nestihnete do 15.12.2021 využiť zľavu za skorý nákup a Vaša škola využila služby našej CK v rokoch 2017 až 2021, získate od nás zľavu 10€/žiak.


Turnusy:
Naše turnusy ŠvP sú štandardne 6 alebo 5-dňové. Slniečko na základe skúseností doporučuje začať ŠvP už v nedeľu! Ak máte záujem o ešte dlhšiu ŠvP, dajte nám vedieť, vybavíme!

Možnosti výletov:
Topoľčiansky hrad - 3km
Kulháň (lov pstruhov) - 4km
Topoľčany - 13km
Bojná - Ranč pod Babicou - 20km
Bojná - Hradisko - 20km
Národný žrebčín v Topoľčiankach - 35km

Krátky úvod:
Penzión Fortunato na Duchonke je zaujímavé miesto pre kvalitnú školu v prírode! Je ideálny predovšetkým pre deti 1.stupňa ZŠ, ale aj deti MŠ. Budete spokojní s útulným interiérom a aj príjemným exteriérom nášho penziónu. 

Generované systémom ProfiTour