Londýn

, autobusový poznávací zájazd, Londýn, Westminsterský palác, budova parlamentu , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Buckingamský palác , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Temža a Tower Bridge , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Hyde Park , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Windsor , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Windsor , autobusový poznávací zájazd, Londýn, London Eye , autobusový poznávací zájazd, Londýn, kráľovská stráž , autobusový poznávací zájazd, Londýn, telefónne búdky , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Westminsterský palác, budova parlamentu , autobusový poznávací zájazd, Londýn, socha kráľovnej Viktórie , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Westminsterský palác, London Eye , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Národná galéria , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Oxford street , autobusový poznávací zájazd, Londýn, St James park , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Katedrála sv. Pavla , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Temža a Tower Bridge , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Trafalgar square , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Westminsterské opátstvo , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Windsor , autobusový poznávací zájazd, Londýn, mapa , autobusový poznávací zájazd, Londýn, leták
Destinácia: Veľká Británia, Anglicko
Kód zájazdu: 1266327
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Existuje vo Veľkej Británií niečo populárnejšie ako ikonické Londýnske oko, Hyde park, či most Tower Bridge? Tento zájazd ponúka nezabudnuteľný zážitok spoznať najslávnejšie pamiatky a atrakcie v hlavnom meste Veľkej Británie - Londýne. Mesto s bohatou históriou, ktorým preteká rieka Temža, známa aj tým, že delí Veľkú Britániu na dve časti.



Ubytovanie: 3x v hoteli

Stravovanie: 3x raňajky

 
Londýn - Windsor




Doprava:
autobusová

Program:

1. deň – odchod zo Slovenska vo veľmi skorých ranných hodinách, tranzit cez Rakúsko a Nemecko do Francúzska, ubytovanie v neskorých večerných hodinách v blízkosti Dunkerque.

2. deň – raňajky, príchod do prístavu v Dunkerque/Calais, trajekt do Veľkej Británie – Doveru (cca 2 hod.), príchod do Londýna v dopoludňajších hodinách, prehliadka mesta: Westminsterské opátstvo s katedrálou, ktorá je korunovačným miestom anglických kráľov i miestom, v ktorom mala poslednú rozlúčku najdlhšie vládnuca panovníčka – kráľovná Alžbeta II., budova britského parlamentu a svetoznáma hodinová veža Big Ben, populárna atrakcia Londýnske oko, ktoré návštevníkom ponúka nezabudnuteľný výhľad na mesto z výšky 135 m, oficiálne sídlo kráľovskej rodiny Buckinghamský palác, pamätník kráľovnej Viktórie a St. James's Park, bohatý svojou faunou a flórou, ktorý dotvára okolie paláca. Známe námestie Trafalgar Square s Národnou galériou (galéria vlastní najväčšiu a najcennejšiu zbierku obrazov na svete) a pamätníkom admirála Nelsona. Večerná prechádzka po Piccadilly Circus – známy dopravný uzol, z ktorého je ľahký prístup do populárneho nákupného i zábavného obvodu - West End. Ubytovanie v hoteli.

3. deň – raňajky, transfer do mesta Windsor, ktoré je jedným z najznámejších sídiel kráľovskej rodiny a zároveň najdlhšie obývaný hrad na svete (skoro 1000 rokov), ktorý dal postaviť ešte Viliam Dobyvateľ a v ktorom sa každoročne koná niekoľko významných oficiálnych udalostí britskej monarchie. Prehliadka kráľovských komnát, Kaplnky sv. Juraja a zámockých záhrad. Návrat do Londýna, možnosť návštevy známeho Hyde parku alebo niektorého z vynikajúcich londýnskych múzeí: Britského, Prírodopisného alebo Múzea vedy, či múzea voskových figurín Madame Tussauds alebo možnosť individuálneho voľna na známej nákupnej ulici Oxford Street. Návrat do hotela vo večerných hodinách.

4. deň – po raňajkách prehliadka 900 rokov starej, pôvodne kráľovskej pevnosti, Tower, ktorá v minulosti slúžila aj ako obávané väzenie. V súčasnosti sú v jej priestoroch uložené korunovačné klenoty. Prechádzka ponad rieku Temžu cez Tower Bridge, k veľkolepej Katedrále St. Paul’s. V prípade záujmu možnosť návštevy Tate Modern Gallery (galéria moderného umenia) alebo múzea histórie mesta Londýn -  Museum of London. V podvečerných hodinách transfer do Doveru, večerný trajekt do Francúzska do prístavu Dunkerque/Calais.

5. deň – cesta späť, príchod na Slovensko vo večerných hodinách.


V cene je zahrnuté:
doprava luxusným autokarom, trajekt, 3x ubytovanie v 3* hoteli s raňajkami, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: palivový príplatok 5 EUR, pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/os./noc), doprava v meste (napr. metro, vlak a pod.) počas zájazdu po pamiatkách a atrakciách. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 4,70  EUR/os./deň, orientačná cena ostatných vstupov 130 EUR/os. (platba na mieste v miestnej mene).  Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 160 EUR/3 noci, miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 250 EUR. Prípadné vstupy na atrakcie, do múzetí atd. Nástupné miesta: BA – bez príplatku, NR, TT - 10 EUR, NZ, KN, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM - 20 EUR, BB, ZV, PB, ZA - 25 EUR.

Typ stravy:
raňajky

Pamiatky v programe pre leták:
Windsor | Westminster | Tower Bridge | Buckinghamský palác

Generované systémom ProfiTour