Delfin

Hotel DELFIN Hotel DELFIN Hotel DELFIN Hotel DELFIN Hotel DELFIN Hotel DELFIN Hotel DELFIN Hotel DELFIN Hotel DELFIN Hotel DELFIN Hotel DELFIN Hotel DELFIN Hotel DELFIN
Destinácia: Chorvátsko, Istria, Poreč
Kód zájazdu: 1334034
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Potápanie

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Delfin

domáce zviera bicykle minigolf kaderníctvo kajak, kanoe potápačské centrum, lekcie potápania konferenčná miestnosť bazén morská voda tenis parkovisko detská postieľka tobogan, šmýkačka detský bazén plážový servis štrková pláž klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 6 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m
Popis:
Situovaný na slnečnom polostrove rekreačného strediska Zelena Laguna. Pozostáva z niekoľkých blokov obklopených hustou zeleňou, priamo pri kamenisto-štrkovej pláži ocenenej modrou zástavou. Centrum mesta Poreč 6 km (cez sezónu spojenie mini vláčikom).

Vybavenie:
Obľúbený hotel za prijateľnú cenu. Veľký bazén s morskou vodou, bar pri bazéne, terasa, klimatizovaná reštaurácia, kaviareň s tanečnou sálou,  kaderníctvo, konferenčná miestnosť, úschovňa bicyklov. Za poplatok: ležadla na pláži, slnečníky, tenisové kurty, minigolf, tobogán, športová hala, potápačská škola, požičovňa člnov a bicyklov. Nástup denne, pobyt na min. 5 nocí.

Ubytovanie:
Zrekonštruované menšie izby s možnosťou prístelky, vybavené sprchou a WC, výhľad na more alebo do parku. Prístelky sú vhodné pre deti do 12 rokov, staršie deti na vyžiadanie. Rodinné izby 2+2: izba pozostáva z predsiene, kúpeľne so sprchovacím kútom, spálne s manželskou posteľou a dvoma samostatnými lôžkami a balkóna. S plochou cca. 30 m2, je ideálny pre 2 dospelých a 2 deti do 17 rokov max. Detská postieľka na vyžiadanie zdarma.

Stravovanie:
Raňajky a večere formou bufetu, možnosť doplatiť obedy formou bufetu.

Poznámka:
Poplatky na meste: - parkovanie cca 1,3€/deň - pes 16 €/noc
Generované systémom ProfiTour