Oasis

Destinácia: Grécko, Korfu, Perama
Kód zájazdu: 1337388
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Oasis

TV chladnička,minibar bicykle kozmetický salón šnorchlovanie parkovisko detské ihrisko stráženie detí plážový servis bar na pláži štrková pláž trezor večerný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od letiska: 7 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m

Poloha:
Oasis Hotel je nádherný komplex situovaný na vlastnej štrkovej pláži, ktorá je dosiahnuteľná len pár krokov, v letovisku Perama. Slávny "Myší ostrov" a hornatá grécka krajina sú akýmsi pozadím Oasis hotela. Pláž Perama je ideálna na šnorchlovanie, a susedná rybárska dedinka Benitses stojí taktiež za návštevu. Len pár metrov od hotela sa nachádza zastávka na autobus do mesta Korfu. Vzdialenosť od letiska CFU (Medzinárodné letisko Korfu Ioannis Kapodistrias): 7 km. Poznámka: Ceny neplatia pre držiteľov albanského, rumúnskeho a srbského pasu.

Služby hotela:
24-hodinová recepcia, požičovňa auta a bicyklov, zmenáreň, bezpečnostné schránky, telefón, internetový kútik (za doplatok), bezdrôtová internetová zóna pokrývajúca plavecký bazén, reštaurácia, bar, bezplatné súkromné parkovisko pre autá a motorky, opatrovanie detí na vyžiadanie za poplatok, sladkovodný bazén so sprchami, slnečníkmi a lehátkami, súkromná pláž so sprchami, slnečníkmi a lehátkami, detské ihrisko, satelitná TV miestnosť. Vedľa hotela sa nachádza verejná pláž. K dispozícii sú aj kozmetické služby pre dámy, ktoré sú ponúkané v spolupráci s vynikajúcim kozmetickým štúdiom.   

Ubytovanie:
K dispozícií sú: dvojlôžková izba s možnosťou jednej prístelky. Všetky izby majú en-suite(privátnu) kúpeľňu, chladničku, TV, telefón s balkónom alebo verandou s výhľadom na more, klimatizáciu. Upratovanie.

Stravovanie:
Možnosť stravovania: raňajky, polpenzia. Hlavná reštaurácia má vnútorné a vonkajšie priestory. Okrem toho má hotel k dispozícii plážový bar otvorený počas sezóny, ktorý ponúka nápoje a občerstvenie s nádherným výhľadom na myší ostrov a vnútornú bar, v ktorom je možné sledovať na veľkej obrazovke športové udalosti. Bar pri bazéne ponúka osviežujúce nápoje a občerstvenie pod palmami. Raz za týždeň sa koná bazénová párty, raz týždenne je k dispozícii živá hudba a grécky večer.

Doprava:
Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Poznámka:
Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!


Cena zahŕňa:
letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti

Cena nezahŕňa:
služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), doporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu

Generované systémom ProfiTour