Marhuľové slávnosti a nádherné údolie Wachau

Destinácia: Rakúsko, Dolné Rakúsko
Kód zájazdu: 1352692
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Výstavy a podujatia
Gastro

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:
Spoznajte zaujímavú oblasť Rakúska – Údolie Wachau, ktoré bolo zaradené  do zoznamu svetových pamiatok UNESCO. Údolie sa považuje za jedno z najkrajších riečnych údolí a jeho prírodná krása vás určite očarí. Wachau to je nádherná príroda, rázovité dedinky, mestečká, pohoria, vinice, marhuľové sady...
V dňoch nášho zájazdu sa koná v mestečku Krems preslávená oslava wachauských marhúľ, ktorú si nemôžete nechať ujsť. Ako prvé navštívite mestečko Krems, v ktorom sa budú konať veselé marhuľové slávnosti, kedy mesto zaplavia špecialitky z marhúľ - knedlíky, likéry, pálenky, šťavy, lekvár, štrúdle a legendárny marhuľový automat.
Zaujímavé je aj samotné mestečko Krems, v ktorom nájdete stredoveké uličky, romantické arkády, či útulné kaviarničky so záhradami. Uvidíte tu i najstarší barokový kostol Rakúska – farský kostol sv. Víta, či stredoveký hrad Gozzoburg. 
Oslava marhúľ bude spojená s bohatým kultúrnym programom, vystúpením tanečných a hudobných skupín.
V poobedňajších hodinách bude vaša cesta pokračovať do malebného Dürnsteinu, ktorý je označovaný za perlu Wachauského údolia. Nad mestom budete môcť vidieť zrúcaniny hradu, kde bol väznený anglický kráľ Richard Levie Srdce vojvodom Leopoldom, ktorý bol známy z povestí o Robinovi Hoodovi. Odchod na Slovensko v podvečerných hodinách.
Zmena programu vyhradená. Pokyny k zájazdu obdrží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd.

Cena zájazdu zahŕňa:
autobusovú dopravu
služby overeného sprievodcu CK
prehliadku mesteška Krems a Durnestein
ochutnávku čokolády
poistenie insolventnosti CK

V cene nie je zahrnuté:
obojsmerná miestenka 5 € /osoba  ( môžete si  prednostne vybrať presné miesto na sedenie v autobuse). Miestenky sa dodatočne zajednať nedajú. Prosíme v prípade záujmu si ich zaškrtnúť v objednávkovom formulári a do poznámky uviesť, kde by ste mali záujem sedieť ( napr. na strane šoféra, na strane sprievodcu, ktorý rad...).
nástupné miesta a príplatky: 
Nitra - 6 € (garantovaný zvoz)
Sereď  - 6 € (garantovaný zvoz)
Trnava - 6 € (garantovaný zvoz)
Bratislava - 0 €
Všetky nástupné miesta budú realizované.
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň
Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.
Generované systémom ProfiTour