Údolie Wachau - UNESCO

Údolie Wachau, poznávací zájazd, Rakúsko Údolie Wachau, poznávací zájazd, Rakúsko Údolie Wachau, poznávací zájazd, Rakúsko Údolie Wachau, poznávací zájazd, Rakúsko Údolie Wachau, poznávací zájazd, Rakúsko Údolie Wachau, poznávací zájazd, Rakúsko Údolie Wachau, poznávací zájazd, Rakúsko Údolie Wachau, poznávací zájazd, Rakúsko Údolie Wachau, poznávací zájazd, Rakúsko Údolie Wachau, poznávací zájazd, Rakúsko
Destinácia: Rakúsko, Dolné Rakúsko
Kód zájazdu: 1322271
Cena od: 45 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

28.09.2024 1 deň First Minute 45 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
1-dňový zájazd

Úvod:
Malebné srdce dolného Rakúska s hradmi, kláštormi a pevnosťami, ktoré neodolalo zapísať na svoj zoznam ani  UNESCO. Benediktínsky kláštor v Melku, Dürnstein známy dobrodružstvami anglického kráľa Richarda a Krems s talianskym koloritom vás celkom poľahky vnesú do úžasného sveta Wachau.


Program 1. deň:
Odchod zo Slovenska v ranných hodinách (z Bratislavy o 08:00 h). O údolí Wachau sa píše ako o srdci Dolného Rakúska. Na oboch stranách Dunaja sa vo farbách viniča ukazujú malebné dedinky a na vysokých bralách nad riekou sa týčia mocné hrady, opevnené kláštory a pevnosti (UNESCO). Prvou zastávkou bude mesto Krems, ktoré bolo počas 11. a 12. storočia rovalom Viedne. Pokocháme sa pôvabnou architektúrou domov a námestí, ktoré vtlačili mestu taliansky kolorit. Po prehliadke navštívime ďalší zo skvostov Údolia Wachau - mestečko Dürnstein, ktoré vďačí za svoju popularitu dobrodružstvám anglického kráľa Richarda - Levie Srdce. Ku tejto oblasti patrí aj lahodné víno, ktoré by bolo hriechom neochutnať (možnosť individuálnej ochutnávky). Ako posledný navštívime veľkolepý benediktínsky kláštor v Melku (knižnica s viac ako 100 000 zväzkami, úchvatný barokový kostol). Príchod na Slovensko o cca 20:00 h.


Poznámka:
Zmena programu vyhradená.


Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za miestenku. Vstupy. Cestovné poistenie.


Doprava:
Autokar.

Generované systémom ProfiTour