Slávnosť ruží v elegantnom mestečku Baden bei Wien

Destinácia: Rakúsko, Dolné Rakúsko, Baden
Kód zájazdu: 1352697
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Výstavy a podujatia
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:
Tisíce ruží všetkých farieb, odtieňov a vôní... Viac ako 600 druhov ruží nájdete v najväčšom rozáriu Rakúska v Badene, elegantnom meste, ktoré v júni rozkvitá do krásy. Počas dňa nášho zájazdu sa tu koná obľúbená slávnosť ruží.
Tisícky ružových kríkov a stovky odrôd ruží všetkých odtieňov zahaľujú celé mesto do neodolateľnej vône. Baden bol odjakživa obľúbeným kúpeľným miestom v časoch monarchie, ale svoj šarm a slávu nestratil doteraz.
Liečivá voda, víno a ruleta boli dôležité pre mesto v minulosti a sú aj dnes. Môžete sa zúčastniť prehliadky mestečka: najstaršie kasíno Rakúska, kúpeľný park, kostol sv. Štefana, letná rezidencia Františka I.. 
Strávte krásny deň v elegantnom kúpeľnom mestečku Baden bei Wien a nechajte sa vtiahnúť do sveta ruží. Počas zájazdu budete mať dostatok času na individuálne voľno. Odchod na Slovensko približne o 17:30 hod..

Zmena programu vyhradená. Pokyny k zájazdu obdrží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd.

Cena zájazdu zahŕňa:
autobusovú dopravu
služby overeného sprievodcu CK
prehliadku Badenu
poistenie insolventnosti CK

V cene nie je zahrnuté:
obojsmerná miestenka 5 € /osoba  ( môžete si  prednostne vybrať presné miesto na sedenie v autobuse). Miestenky sa dodatočne zajednať nedajú. Prosíme v prípade záujmu si ich zaškrtnúť v objednávkovom formulári a do poznámky uviesť, kde by ste mali záujem sedieť ( napr. na strane šoféra, na strane sprievodcu, ktorý rad...).
nástupné miesta a príplatky: 
Nitra - 6 € (garantovaný zvoz)
Sereď  - 6 € (garantovaný zvoz)
Trnava - 6 € (garantovaný zvoz)
Bratislava - 0 €
Všetky nástupné miesta budú realizované
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň
vstup do rozária – zadarmo
Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.

Baden

Generované systémom ProfiTour